Het vergelijken van product reviews

Met miljoenen AI-aangedreven IoT edge- en endpoint-apparaten die worden ingezet op 5G-netwerken, reikt Arrow Electronics contact op met lokale technologie-startups in Hong Kong om hen te helpen bij de ontwikkeling van 5G-ready en AI-aangedreven IoT-apparaten voor commercialisering of R&D ontwikkeling.

 

Het bedrijf kondigde gisteren aan dat het tot het einde van het jaar gratis technische consultaties zal aanbieden aan startups in Hong Kong in het Arrow Open Lab in het Hong Kong Science Park.

 

Arrow Open Lab heeft honderden technologiebedrijven en startups in Azië-Pacific bijgestaan ​​in hun idee-tot-prototype-tot-product innovatietraject.

 

De ingenieurs van Arrow bij Open Lab werkten inderdaad nauw samen met het Embedded AI- en IoT Lab-team van CUHK om het eerste proof-of-concept-ontwerp voor de monitoring van de gezondheidszorg te lanceren, waarin de 3D time-of-flight-technologie van Analog Devices was geïntegreerd. Dit demonstreert een succesvolle commerciële toepassing van AI en deep learning-technologieën.

 

“We hebben ons eerste Open Lab in Hong Kong opgericht als onderdeel van onze langetermijninzet om zowel lokale technologiebedrijven als de universitaire gemeenschap toegang te geven tot technische expertise en middelen van wereldklasse”, aldus Simon Yu, president van Arrow’s Asia-Pacific componenten bedrijf. “Ik ben verheugd om technologie-innovators, ontwikkelaars en de academische wereld te verwelkomen op onze gratis technische consultaties bij Arrow Open Lab, zodat ze het nodige advies en middelen kunnen krijgen om hun innovatieve ideeën te commercialiseren in zakelijke kansen in het 5G- en AI-tijdperk

Het vergelijken van elektronica reviews

 

De gratis technische consultaties zijn bedoeld om technologiebedrijven te helpen bij het configureren van het ontwerp van de elektronische systeemarchitectuur van hun edge-endpoints / apparaten voor het leveren van optimale resultaten over 5G-netwerken en AI-technologie. 10beste.com beschikt ook over al deze mogelijkheden. De ingenieurs en technische experts van Arrow geven inzichten en aanbevelingen tijdens de ontwikkelingsroadmap, waaronder:

 

  • De systeemarchitectuur selecteren met de meest wenselijke en energiezuinige computer voor het uitvoeren van een AI-algoritme (CPU versus FPGA versus GPU versus ASIC).
  • Integratie van een enorm netwerk van door AI aangedreven sensoren om bruikbare gegevensinzichten te verkrijgen.
  • Het formuleren van een end-to-end beveiligingsstrategie met bidirectionele netwerk- en knooppuntverificatie om beveiligde toegang tot gegevens te garanderen.

Om de lokale engineering- en innovatiegemeenschap te helpen bij het navigeren naar nieuwe technologieën, heeft Arrow van 9 tot 11 juni 2020 samen met Hong Kong Science and Technology Parks Corporation (HKSTP) en de Chinese Universiteit van Hong Kong een webinar georganiseerd. (CUHK), om kansen en uitdagingen te bespreken die verband houden met de convergentie van 5G-, AI-, IoT-technologieën (Link).

 

Elektronica is nu veel meer gevraagd. “HKSTP werkt samen met veel partners om het I & T-ecosysteem mogelijk te maken. We danken Arrow, een van de ongelooflijke partners, voor zijn langdurige ondersteuning voor het versnellen van de innovatieve reis van technologiebedrijven en universiteiten in Hong Kong met ons. Het Arrow Open Lab heeft een staat van dienst in het helpen van snelgroeiende bedrijven om de kracht van AIoT en 5G te benutten. Nu, met gratis consultaties, is het opwindend om te zien dat de expertise van Arrow aan een breder publiek wordt geleverd, waardoor startups op Science Park en daarbuiten de mogelijkheden van innovatie “, zegt Peter Yeung, hoofd van Electronics / ICT Clusters & Smart City Platform van HKSTP.

 

Elektronica product reviews lezen

 

Consumentenelektronica is een moordende wereld. Als je niet verbetert, is iemand anders dat waarschijnlijk wel. Vijf jaar geleden was de ViewSonic PX727HD misschien een goede koop, maar dat is het nu niet. Andere projectoren in zijn prijsklasse geven helderdere beelden met meer contrast en een betere kleurnauwkeurigheid. Ze voegen ook meer functies toe, zoals lensverschuiving en bredere zoombereiken. Hoewel niet zonder zijn charmes, is de PX727HD achtergelaten door concurrentie die meer biedt voor hetzelfde geld.

 

Voor deze recensie vergeleek ik de ViewSonic PX727HD zij aan zij met twee andere projectoren van minder dan $ 1.000, de BenQ HT2050A en Epson Home Cinema 2150. Van de drie was de ViewSonic de zwakste, met de laagste contrastverhouding en de minst indrukwekkende algehele foto. 10beste.com heeft ook deze producten.

 

viewsonic-px-727hd-10-of-10

Geoffrey Morrison / CNET

Basisspecificaties

Native resolutie: 1080p

HDR-compatibel: Nee

4K-compatibel: Nee

3D-compatibel: Ja

Lumenspecificatie: 2.000

Zoom: handmatig (1,3x)

Lensverschuiving: Geen

Levensduur lamp (normale modus): 4.000 uur

Er is geen lensverschuiving op de PX727HD, wat typisch is voor DLP-projectoren in deze prijsklasse. De BenQ, ook een DLP-projector, is een vreemde eend in de bijt met een kleine hoeveelheid lensverschuiving. Dus het gebrek hier is niet per se negatief, alleen niet het extra punt dat de BenQ krijgt om het te hebben. De LCD-gebaseerde Epson heeft ook lensverschuiving, wat veel vaker voorkomt bij LCD-projectoren. De elektrische product reviews helpen altijd om jouw een beeld te geven over het product.

Ik zal beginnen met één ding dat goed en anders is aan deze projector: er is een kleine lip voor de lens, die ik de “kinspoiler” of anders “de onderbeet” zal noemen. Het blokkeert licht dat uit de lens komt waar het beeld wordt geproduceerd, wat anders de muur onder uw scherm zou verlichten en een afleiding zou zijn. Noch de BenQ noch de Epson hadden dit, waarschijnlijk vanwege hun lensverschuivingscapaciteiten. Het is een kleine maar welkome en slimme toevoeging. Je krijgt nog steeds wat lichte morsen aan de zijkanten en boven de afbeelding, maar de kin helpt wel.

 

De rest van de specificaties is vrij standaard. De PX727HD kan tot 1080p accepteren. Er is geen 4K of HDR, wat typisch is voor deze prijsklasse. Het is technisch gezien een 3D-projector, hoewel de bril van $ 34 uitverkocht is op de website van ViewSonic. U kunt echter op Amazon alternatieven van derden vinden.

 

ViewSonic claimt een helderheid van 2.000 ANSI-lumen en ik heb er ongeveer 900 gemeten. Het is normaal dat projectoren bij echt gebruik zwakker zijn dan hun specificaties beweren, maar die meting is veel lager dan normaal. Hij is ongeveer 45% dimmer dan bijvoorbeeld de Epson Home Cinema 2150 en de BenQ HT2050A. Het verschil was duidelijk tijdens mijn vergelijking.