Rijlessen, theorie-examens en rijexamens om opnieuw te starten in Engeland

Op zaterdag 4 juli 2020 starten de rijlessen en theorie-examens in Engeland en vanaf woensdag 22 juli 2020 starten de autorij-tests opnieuw.

 

De Driver and Vehicle Standards Agency (DVSA) heeft aangekondigd dat leerlingen vanaf zaterdag 4 juli 2020 de rijlessen en motortraining in Engeland kunnen hervatten.

 

De regel is van toepassing op alle soorten rij- en motortraining in Engeland, inclusief privétraining met iemand met wie je samenwoont of in je ondersteuningsbubbel. militaire colonne voorrangsweg regels zijn streng.

 

 

Op zaterdag 4 juli starten de theorieproeven in Engeland opnieuw. De tests zullen plaatsvinden met maatregelen op het gebied van sociale afstand om de verspreiding van het coronavirus te helpen stoppen.

 

Op woensdag 22 juli starten de autorijtests opnieuw in Engeland, waardoor leerling-coureurs de tijd krijgen om opfrislessen te krijgen en te oefenen voordat ze hun test afleggen.

Er zijn verschillende data voor Schotland, Wales en Noord-Ierland. motor theorie examen oefenen op de website.

DVSA zal binnenkort verdere aankondigingen doen over de hervatting van testen, trainingen en lessen, inclusief het publiceren van informatie over hoe services veilig opnieuw zullen worden opgestart.

 

Wanneer lessen en tests opnieuw beginnen

Wanneer services opnieuw worden gestart, hangt af van het voertuig dat u leert rijden of rijden.