Verborgen manieren om te besparen bij hotels

Ons verhaal over hoe u het beste hoteltarief kunt krijgen, bevat de meeste standaardtips om mee te beginnen wanneer u probeert te besparen op een hotel. Maar als je al een tijdje op reis bent, ben je waarschijnlijk op zoek naar een paar meer geavanceerde strategieën om een paar dollar van je hotelrekening te scheren. Hier zijn enkele deskundige tips voor mensen die alle standaard trucs voor hotelboekingen kennen en een stap verder willen gaan.

1. Controleer de prijzen online voordat u een verblijf verlengt.

Als je ooit een kalenderraster van hotelkamerprijzen hebt gezien, weet je dat de prijzen van dag tot dag en van kamer tot kamer veranderen. Als u besluit uw verblijf te verlengen – of in te korten – kan het van tevoren nuttig zijn om vooraf te onderzoeken hoeveel uw kamer kost voor de betreffende nacht of nachten.

2. Controleer bij het boeken van vluchten de prijzen bij luchthavenhotels.

Als u merkt dat u veel geld kunt besparen op vliegtickets door uw vluchten een dag te verschuiven of door heel vroeg in de ochtend te vliegen, bekijk dan de prijzen bij luchthavenhotels, want die zijn niet altijd zo duur als u misschien denkt. Ik heb zelfs vastgesteld dat luchthavenhotels uiterst concurrerende prijzen bieden, vooral in grote steden waar de hotelkeuze groot is en het luchthavenhotel niet de eerste keuze is, behalve voor mensen die absoluut in dat gebied moeten zijn. Als het verschil in vliegticket meer is dan de kosten van het hotel, kan het geld besparen als u een extra overnachting boekt.

3. Over luchthavenhotels gesproken …

Veel hotel Schiphol airport bieden ook een paar dagen gratis of goedkoop parkeren aan. Dus een overnachting in hotel Schiphol en gratis parkeren kan resulteren in een goedkopere vlucht, de kosten van parkeren op de luchthaven volledig dekken en een extra uur of meer slaap en een gratis ontbijt bieden.

4. Controleer op een “beste prijs” -garantie.

Veel van de grote boekingssites bieden een “beste prijsgarantie” voor vluchten, accommodatie, autoverhuur en meer; dit kan het gedoe en de angst van het zoeken naar een tarief op een boekingssite verminderen, vervolgens de hotelsite controleren, vervolgens de kortingssites controleren, enz. Op deze manier, als u een goede deal ziet en deze meteen wilt boeken, heeft u mogelijkheden als u later dezelfde kamer elders voor een betere prijs vindt.

Bron: www.goedkoopparkerenschiphol.eu